Pelaajan loukkaantuessa 


Koripallo on vauhdikas laji ja joskus harjoitus- tai pelitilanteissa tulee loukkaantumisia. 

Raholan Pyrkivä on vakuuttanut seuran alle 18-vuotiaat pelaajat nuorten tapaturmavakuutuksella, joten heidän ei tarvitse ostaa vakuutusta lisenssimaksun yhteydessä. Vakuutus on voimassa kausimaksujen maksamisesta lähtien peli- ja harjoitustilanteissa koti- tai ulkomailla. 

Pelaajan loukkaantuessa voi käydä valitsemallaan yksityisellä lääkäriasemalla  hoidattamassa loukkaantunutta junioria.  Korvausta haetaan käynnin jälkeen Pohjantähden ohjeiden mukaisesti.  Käynti maksetaan  ensin itse. 

Vakuutuksessa on 100 euron omavastuu.Lisätietoja alla olevasta numerosta ja sähköpostista.  Pohjantähteen kannattaa olla yhteydessä heti kun on lääkärille hakeutumassa ja kertoa, että on Raholan Pyrkivästä.

Jos pelaaja täyttää kauden aikana 18 vuotta, on pelaajan hankittava oma vakuutus. Yli 18-vuotiaat maksavat valitsemansa vakuutuksen. 

Kausi 2022-23

Vakuuttaja:Pohjantähti
Vakuutusnumero:982-685378
Puhelinnumero:020 763 4014 (ma–pe klo 8–20)
Sähköpostiosoite:palvelu@pohjantahti.fi


Loukkaantumisen kestäessä pidempään ( noin 2 kk), pelaajan on mahdollista saada  kausimaksusta alennusta. Loukkaantumisesta on hyvä ilmoittaa laskut@rapy.net. Loukkaantumistilanteessa on hyvä olla  myös yhteydessä oman joukkueen jojoon ja valmentajaan.