Pelaajan loukkaantuessa 


Koripallo on vauhdikas laji ja joskus harjoitus- tai pelitilanteissa tulee loukkaantumisia. 

Raholan Pyrkivä on vakuuttanut seuran alle 18-vuotiaat pelaajat nuorten tapaturmavakuutuksella, joten heidän ei tarvitse ostaa vakuutusta lisenssimaksun yhteydessä. Vakuutus on voimassa kausimaksujen maksamisesta lähtien peli- ja harjoitustilanteissa koti- tai ulkomailla. Jos pelaaja täyttää kauden aikana 18 vuotta, on pelaajan hankittava oma vakuutus. Yli 18-vuotiaat maksavat valitsemansa vakuutuksen. 

Pelaajan loukkaantuessa pelissä tai harjoituksissa (huomio myös keltainen laatikko)

  1. Huoltaja voi käydä valitsemallaan yksityisellä tai julkisella lääkäriasemalla hoidattamassa loukkaantunutta junioria, käynti maksetaan ensin itse.  
  2. Huoltaja hakee itse korvausta kustannuksista  käynnin jälkeen Pohjantähden ohjeiden mukaisesti tekemällä vahinkoilmoituksen. Vahinkoilmoitus kannattaa tehdä mahdollisimman nopeasti tapahtuneen jälkeen. Omavastuu on 100 euroa.
  3. Huoltajan tulisi lisäksi ilmoittaa  johtokunta@rapy.net hyödyntäessään seuran tapaturmavakuutusta. Ilmoitus johtokunnalle on tärkeä tehdä, koska usein vakuutusyhtiö varmistaa, että pelaaja seuran jäsen ja kuuluu vakuutuksen piiriin.

Muistathan vielä seuraavat tärkeät asiat: 


💶 Vastaanottokäynti tutkimuksineen maksetaan aina ensin itse.

🏪 Vakuutuksessa ei ole suorakorvausmahdollisuutta->  Huomioithan, että esim. kuvantamistutkimukset ovat yksityisillä asemilla hintavia, jolloin lasku ennen korvausta voi olla isokin. Myös julkista terveydenhuoltoa voi käyttää. 

▶️ Pohjantähteen kannattaa olla yhteydessä heti kun on lääkärille hakeutumassa ja kertoa mitä on sattunut ja että on käyttämässä Raholan Pyrkivän vakuutusta. Kalliimpiin tutkimuksiin voi olla mahdollista saada etukäteen maksusitoumus vakuutusyhtiöltä. 

💸 Vakuutuksessa on aina 100 euron omavastuuosuus. 

Lisätietoja alka olevasta Pohjantähden numerosta ja sähköpostista.

Kausi 2023-24

Vakuuttaja:Pohjantähti
Vakuutusnumero:982-685378
Puhelinnumero:020 763 4014 (ma–pe klo 8–20)
Sähköpostiosoite:palvelu@pohjantahti.fi


Loukkaantumisen kestäessä pidempään ( noin 2 kk), pelaajan on mahdollista saada  kausimaksusta alennusta. Loukkaantumisesta on hyvä ilmoittaa laskut@rapy.net. Loukkaantumistilanteessa on hyvä olla  myös yhteydessä oman joukkueen jojoon ja valmentajaan.