Hinnasto

Harrastusmaksut kaudella 2022-23

Raholan Pyrkivä tarjoaa jäsenilleen toimintaa. Jäseneksi pääsee  ilmoittautumalla joukkueeseen ja rekisteröitymällä myClubiin. MyClub on seuran käytössä oleva toiminnanohjausjärjestelmä,  jonka kautta viestintä sekä laskutus tapahtuvat. Laskut tulevat sähköpostiin sekä myClub sovellukseen, joka tulee itse ladata sovelluskaupasta.

Tutustu myClubiin 

Koripallon kausimaksut junioriryhmille ovat seuraavat:

A-juniorit (U19) sis.fysiikkavalmennuksen 

1150€

Mikrot (U10-U9)

440€

B-juniorit ( U16-U15)

880€

Supermikrot

240€

B-juniorit harraste ( U16-U15)   590€Pallokoulu

100€

C-juniorit ( U14-U13)

780€

Aikuisten harrasteryhmä

150€

Minit ( U12-U11)

590€Kausimaksuun sisältyvät: 

 • harjoitusvuorot 
 •  kotiotteluidenn salivuorot 
 •  valmennus 
 • sarjamaksut
 • erotuomaripalkkiot sarjaotteluista
 •  saapuvan pelaajan siirtomaksut 
 • jäsenmaksu 
 •  tapaturmavakuutus (alle 18v). 

Koripalloliiton lisenssi, peliasut, seuravarusteet, harjoitusottelut, kaupalliset turnaukset ja ottelumatkat ovat joukkueen ja pelaajien itse maksettavia kustannuksia. Myös ulkopuolinen lisävalmennus ja muu joukkueen päättämät lisäkustannukset tulevat suoraan joukkueen maksettaviksi.

Osta lisenssi täältä

Sarjatoiminta  alkaa Rapyssa mikroikäisissä. Supermikroikäiset osallistuvat  Pikkususi-turnauksiin, mutta eivät pelaa vielä sarjassa

Pallokoulun kausimaksu sisältää lisäksi pallokoulun t-paidan, juomapullon sekä pallon.

Supermikrojen kausimaksu sisältää  teknisen t-paidan numerolla, koriskoulun lisenssin, juomapullon ja pikkususi- koriksenHarrastusmaksujen eräpäivät

30.9, 30.11, 31.1, 31.3.

Kaikista harrastusmaksuista lähetetään lasku myClubin kautta.  Maksuaikaa on aina vähintään 14 vrk.  Kaikki ryhmät laskutetaan neljässä, pääsääntöisesti  samansuuruisessa maksuerässä. 

HUOM! Muista käyttää maksaessasi viitenumeroa sekä laskussa olevaa tilinumeroa 

Lisätiedot ja kysymykset harrastusmaksuista (esim. kesken kauden mukaan tulo, kausimaksun suuruus) tai  jos on tarvetta maksujärjestelyyn  laskut@rapy.net 

Pääsääntöisesti kevätkaudella mukaan tulevat, maksavat puolet kausimaksusta. Pallokoulun hinnoittelu on hieman päivitttynyt ja on kevätkaudella mukaan tulijoille 100€.

Ole rohkeasti yhteydessä!

 

Harrastusmaksuja voi maksaa myös etusteteleillä, esim Nuorisopassilla, kts. lisätiedot

Etusetelit

Maksuvalvonta

Olemme siirtäneet seuramme laskujen reskontran, saatavien eräpäivän jälkeisen seurannan ja sitä koskevat toimenpiteet Visma Financial Solutions Oy:lle 12.1.2023 alkaen

 • Huomioi 12.1.2023 jälkeen tulevissa laskuissa muuttunut tilinumero. Muista käyttää laskuissa olevaa viitenumeroa.   On tärkeää maksaa lasku aina laskulla näkyvälle pankkitilille. 
 • Mahdolliset maksuhuomautukset ja tarvittaessa perintätoimet tapahtuvat Visma:n toimesta
 • Ole yhteydessä Raholan Pyrkivään laskut@rapy.net ennen eräpäivää, jos on tarvetta eräpäivämuutoksille tai maksusuunnitelmille. Aina löytyy ratkaisu ja voidaan siirtää eräpäivää.
 • Maksukehotuksen saatuasi sinun tulee hoitaa maksamiseen liittyvät asiat suoraan Visman kanssa (yhteystiedot laskulla).
 • Laskun siirtyessä perintään Raholan Pyrkivä ei pysty enää vaikuttamaan asiaan; olethan siis tarvittaessa ajoissa yhteydessä  (ennen laskun erääntymistä)
 • Maksuhuomautukset ovat maksullisia ja mahdollisesta perinnästä aiheutuvat lisäkustannukset tulevat laskun saajalle

Huom. Vanhat laskut ovat ennallaan, joten käytättehän aina laskulla olevaa tilinumeroa. Laskut löytyvät normaaliin tapaan myös myClub-tililtä sekä sähköpostista.

Tukea harrastuskuluihin 

Elämäntilanteet vaihtelevat ja joskus voi tarvita tukea kuluissa selviämisessä. Tukea harrastuskuluihin voi  hakea mm. seuraavien toimijoiden kautta. 

https://www.basket.fi/basket/korisperhe/we-deliver-rahasto/

 • Suomen Koripalloliiton ja PostNordin yhteistyönä on perustettu We deliver -rahasto, jonka avulla kasvanut rahoittajajoukko tarjoaa yhdessä PostNordin kanssa stipendejä koripallon harrastamisesta aiheutuvien kulujen kattamiseen.
 • Tukea voi hakea esimerkiksi seuran kausimaksuihin, uusien korisvarusteiden hankkimiseen tai pelaajan turnausmatkoihin sekä harjoitusleirien kustannuksiin

https://hopeyhdistys.fi/apua-hope/

 • Autamme vähävaraisia ja äkillisen kriisin kohdanneita lapsiperheitä, joissa asuu alle 17-vuotiaita lapsia. Lahjoitukset on saatu hyväsydämisiltä suomalaisilta, jotka tukevat toimintaamme. Vaikka suurin osa vaatteista, kengistä ja leluista on käytettyjä, ovat ne hyväkuntoisia ja ajanmukaisia. Tuemme myös lasten harrastustoimintaa ja toteutamme vapaa-ajan elämyksiä.

https://www.unelmista.fi/

 • SOS-Lapsikylä myöntää Unelmista totta -harrastustukea 7-17-vuotiaan lapsen harrastukseen, mikäli harrastuksen aloittaminen tai sen jatkaminen on uhattuna perheen haastavan taloudellisen tilanteen vuoksi. Tukea voidaan myöntää ohjatun ja säännöllisen harrastuksen osallistumismaksuihin.Myös Rapy on mukana tässä toiminnassa.

Seura pyrkii myös tukemaan perheitä avustushauilla.  Pyrimme järjestämään vuosittain avustushakuja, josta  perheet voivat hakea tukea kausimaksuihin. Vuosittain olemme kyenneet tukemaan kymmeniä perheitä. Avoimista avustushauista ilmoitetaan myClubissa sekä seuran nettisivuilla.