Hinnasto

Harrastusmaksut kaudella 2023-24 

Raholan Pyrkivä tarjoaa jäsenilleen toimintaa.  Jokaisen juniorin tulee liittyä joukkueeseen ja rekisteröityä myClubiin. MyClub on seuran käytössä oleva toiminnanohjausjärjestelmä,  jonka kautta viestintä sekä laskutus tapahtuvat. Laskut tulevat sähköpostiin sekä myClub sovellukseen, joka tulee itse ladata sovelluskaupasta.


Koripallon harrastusmaksut junioriryhmille ovat seuraavat:

A-juniorit (U19 ja U17)

 Synt. 2005-2007

1050€

Mikrot (U10-U9)

Synt. 2014-2015

500€

A-juniorit  harraste(U19-U16)

Synt. 2005-2008

690€.

Supermikrot

Synt. 2016-2017

280€

B-juniorit (U16-U15)

Synt. 2008-2009

 995€

Pallokoulu 

sekä vanhempi- lapsiryhmä

Synt.2018-2021

100€

C-juniorit  (U14-U13)

Synt. 2010-2011

895€

Aikuisten harrasteryhmä

150 €/ maksu per kerta 6€

Minit ( U12-U11)

Synt. 2012-2013

680€Harrastusmaksujen eräpäivät 23-24

Laskutus pallokoulussa  ja aikuisten harrastekoriksessa 2 erässä,  muissa ryhmissä 4 erässä

15.9, 30.11, 31.1, 31.3.

Pallokoulun  ja aikuisten koriksen eräpäivät  syyskuussa ja tammikuussa


Kun lopetat harrastuksen (HUOM!)

Kausimaksun katkaisemiseksi ja jäsentietojen poistamiseksi ilmoita aina  harrastuksen päättymisestä laskut@rapy.net. 

MyClub sovelluksesta/ selainversiosta kannattaa  vielä pyytää jäsentilin poistoa, ohjeet  linkissä. 

Harrastusmaksuun sisältyvät: 

 • harjoitusvuorot 
 •  kotiotteluiden salivuorot 
 •  valmennus 
 • sarjamaksut
 • erotuomaripalkkiot sarjaotteluista
 • saapuvan pelaajan siirtomaksut 
 • jäsenmaksu 
 • tapaturmavakuutus (alle 18v)

Pallokoulun kausimaksu sisältää lisäksi pallokoulun t-paidan, juomapullon sekä pallon.

Supermikrojen kausimaksu sisältää  teknisen t-paidan numerolla, koriskoulun lisenssin, juomapullon ja pikkususi- koriksen. 

Kausimaksuun eivät kuulu: 

Koripalloliiton sarjalisenssi, peliasut, seuravarusteet, harjoitusottelut, kaupalliset turnaukset ja ottelumatkat ovat joukkueen ja pelaajien itse maksettavia kustannuksia.  Osta lisenssi täältä

Myös ulkopuolinen lisävalmennus ja muu joukkueen päättämät lisäkustannukset tulevat suoraan joukkueen maksettaviksi.Lisätiedot ja kysymykset 

Lisätiedot ja kysymykset harrastusmaksuista (esim. kesken kauden mukaan tulo, kausimaksun suuruus, loukkaantumiset) tai  jos on tarvetta maksujärjestelyyn  laskut@rapy.net 

Pääsääntöisesti kevätkaudella mukaan tulevat, maksavat puolet kausimaksusta. 

Ole rohkeasti yhteydessä!Harrastusmaksuja voi maksaa myös etusteteleillä, esim Nuorisopassilla, kts. lisätiedot

Etusetelit

Maksuvalvonta

Olemme siirtäneet seuramme laskujen reskontran, saatavien eräpäivän jälkeisen seurannan ja sitä koskevat toimenpiteet Visma Financial Solutions Oy:lle 12.1.2023 alkaen

Huomioi 12.1.2023 jälkeen tulevissa laskuissa muuttunut tilinumero. Muista käyttää laskuissa olevaa viitenumeroa.   On tärkeää maksaa lasku aina laskulla näkyvälle pankkitilille. 

 • Mahdolliset maksuhuomautukset ja tarvittaessa perintätoimet tapahtuvat Visma:n toimesta
 • Ole yhteydessä Raholan Pyrkivään laskut@rapy.net ennen eräpäivää, jos on tarvetta eräpäivämuutoksille tai maksusuunnitelmille. Aina löytyy ratkaisu ja voidaan siirtää eräpäivää.
 • Maksukehotuksen saatuasi sinun tulee hoitaa maksamiseen liittyvät asiat suoraan Visman kanssa (yhteystiedot laskulla).
 • Laskun siirtyessä perintään Raholan Pyrkivä ei pysty enää vaikuttamaan asiaan; olethan siis tarvittaessa ajoissa yhteydessä  (ennen laskun erääntymistä)
 • Maksuhuomautukset ovat maksullisia ja mahdollisesta perinnästä aiheutuvat lisäkustannukset tulevat laskun saajalle

Huom. Vanhat laskut ovat ennallaan, joten käytättehän aina laskulla olevaa tilinumeroa. Laskut löytyvät normaaliin tapaan myös myClub-tililtä sekä sähköpostista.

Tukea harrastuskuluihin 


Elämäntilanteet vaihtelevat ja joskus voi tarvita tukea kuluissa selviämisessä. Tukea harrastuskuluihin voi  hakea mm. seuraavien toimijoiden kautta. 

https://www.basket.fi/basket/korisperhe/we-deliver-rahasto/

 • Suomen Koripalloliiton ja PostNordin yhteistyönä on perustettu We deliver -rahasto, jonka avulla kasvanut rahoittajajoukko tarjoaa yhdessä PostNordin kanssa stipendejä koripallon harrastamisesta aiheutuvien kulujen kattamiseen.
 • Tukea voi hakea esimerkiksi seuran kausimaksuihin, uusien korisvarusteiden hankkimiseen tai pelaajan turnausmatkoihin sekä harjoitusleirien kustannuksiin

https://hopeyhdistys.fi/apua-hope/

 • Autamme vähävaraisia ja äkillisen kriisin kohdanneita lapsiperheitä, joissa asuu alle 17-vuotiaita lapsia. Lahjoitukset on saatu hyväsydämisiltä suomalaisilta, jotka tukevat toimintaamme. Vaikka suurin osa vaatteista, kengistä ja leluista on käytettyjä, ovat ne hyväkuntoisia ja ajanmukaisia. Tuemme myös lasten harrastustoimintaa ja toteutamme vapaa-ajan elämyksiä.

https://www.unelmista.fi/

 • SOS-Lapsikylä myöntää Unelmista totta -harrastustukea 7-17-vuotiaan lapsen harrastukseen, mikäli harrastuksen aloittaminen tai sen jatkaminen on uhattuna perheen haastavan taloudellisen tilanteen vuoksi. Tukea voidaan myöntää ohjatun ja säännöllisen harrastuksen osallistumismaksuihin.Myös Rapy on mukana tässä toiminnassa.

Seura pyrkii myös tukemaan perheitä avustushauilla.  Pyrimme järjestämään vuosittain avustushakuja, josta  perheet voivat hakea tukea kausimaksuihin. Vuosittain olemme kyenneet tukemaan kymmeniä perheitä. Avoimista avustushauista ilmoitetaan myClubissa sekä seuran nettisivuilla.