myClub

Seurassamme on käytössä jäsenrekisterin, laskujen sekä tapahtumien hallintaan myClub toiminnanohjausjärjestelmä. Kaikkien seurassa pelaavien juniorien, aikuisten harrastesarjoissa pelaavien aikuisten sekä toimihenkilöiden tulee rekisteröityä myClubiin. 

Toimihenkilöt voivat hallita myClubin kautta omien joukkueidensa pelaajatietoja ja voivat olla yhteydessä esim juniorien huoltajiin. Seuran pääkäyttäjät antavat toimihenkilöille oikeudet oman joukkueen tietojen hallintaan. 

Joukkueeseen voi rekisteröityä joko joukkueiden sivuilta suoraan  tai rekisteröitymällä myClubiin alla olevan linkin kautta:  Liity Raholan Pyrkivän joukkueisiin. Liittyessä linkin kautta valitaan loppuvaiheessa oikea ikäryhmä.

Lisätietoja myClubista: myClub ohjeet 

Also FAG  English 

Jos et tiedä oikeaa ikäryhmääsi/joukkuetta, ole rohkeasti yhteydessä toimisto@rapy.net  

Koriksen kokeilujakso, kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi


  • Seurassamme on mahdollisuus kokeilla korista maksutta kahden viikon ajan. Liity MyClubiin, valitse oman ikäluokan ryhmä ja valitse lisäksi myös ryhmä  "kokeilija 2 viikkoa".
  •  Joskus kokeilu osuu kausimaksulaskujen lähettämisen  aikaan. Aiheettomat laskut voidaan aina hyvittää, kun tieto virheellisestä laskusta vain ilmoitetaan mahdollisimman pian laskut@rapy.net.
  • Kun liityt mukaan joukkueeseen korista kokeilemaan, mutta et kokeilujakson jälkeen enää jatka, muista ilmoittaa asiasta myös joukkueesi joukkueenjohtajalle tai valmentajalle

 1. Kausimaksulaskujen välttämiseksi ja jäsentietojen poistamiseksi ilmoita aina  harrastuksen päättymisestä laskut@rapy.net.

 2. MyClub sovelluksesta/ selainversiosta kannattaa  vielä pyytää jäsentilin poistoa, ohjeet  linkissä.