Joukkueet

Juniorijoukkueet  kaudella 2023-24

Huom!  joukkueiden ikä- treeni  ja yhteystiedot päivitetään kesäkuun aikana, seuraa nettisivuja 

Tutustu joukkueisiin painamalla joukkueen linkkiä

Aikuisjoukkueet kaudella 2022-23

Miehet

Naiset


myClub

Seurassamme on käytössä jäsenrekisterin, laskujen sekä tapahtumien hallintaan myClub toiminnanohjausjärjestelmä. Kaikkien seurassa pelaavien juniorien, aikuisten harrastesarjoissa pelaavien aikuisten sekä toimihenkilöiden tulee rekisteröityä myClubiin. 

Lisätietoa myClubista 

Joukkueeseen voi rekisteröityä joko joukkueiden sivuilta suoraan  tai rekisteröitymällä myClubiin linkin kautta;  Liity Raholan Pyrkivän joukkueisiin.  Liittyessä linkin kautta valitaan  loppuvaiheessa oikea ikäryhmä.

myClub ohjeet: https://help.myclub.fi

Koriksen kokeilujakso, kokeile 2 viikkoa

  • Seurassamme on mahdollisuus kokeilla korista maksutta kahden viikon ajan. Liity MyClubiin, valitse oman ikäluokan ryhmä ja valitse lisäksi myös ryhmä  "kokeilija 2 viikkoa". 
  • Joskus kokeilu osuu kausimaksulaskujen lähettämisen  aikaan. Aiheettomat laskut voidaan aina hyvittää.
  • Kun liityt mukaan joukkueeseen korista kokeilemaan, mutta et kokeilujakson jälkeen enää jatka, muista ilmoittaa asiasta joukkueesi joukkueenjohtajalle tai valmentajalle 

1. Kausimaksulaskujen välttämiseksi ja jäsentietojen poistamiseksi ilmoita aina  harrastuksen päättymisestä laskut@rapy.net

2. MyClub sovelluksesta/ selainversiosta kannattaa  vielä pyytää jäsentilin poistoa, ohjeet  linkissä.  

!HUOM! 

 Kun  lopetat harrastamisen joukkueessa 

Juniorina saa ja pitää kokeilla  eri harrastuksia ja joskus  koripalloharrastus voi jäädä tauolle tai  loppua kokonaan. Kun lopetat joukkueessa harrastamisen Raholan Pyrkivässä, kerro lopettamisesta omalle valmentajalle sekä joukkueenjohtajalle sekä seuralle alla olevien ohjeiden mukaisesti: 

1. Kausimaksun katkaisemiseksi ja jäsentietojen poistamiseksi ilmoita aina  harrastuksen päättymisestä laskut@rapy.net. 

2. MyClub sovelluksesta/ selainversiosta kannattaa  vielä pyytää jäsentilin poistoa, ohjeet  linkissä. 


Joukkueen  ja seuran  yhteiset säännöt

Raholan Pyrkivässä joukkueet tekevät  pelisäännöt jokaista pelikautta varten.  Säännöt ohjaavat koko joukkuetta toimimaan yhteisten arvojen mukaisesti,  edustamaan omaa joukkuetta ja seuraa asiallisesti sekä viestimään reilun pelin henkeä kaikissa tapahtumissa.

Valmentajat ja joukkueenjohtajat vastaavat pelisääntöjen laatimisesta ja säännöt mietitään yhdessä valmentajan, pelaajien ja vanhempien kanssa. Seuran arvot ohjaavat pelisääntöjä.  Jokainen joukkueen jäsen sitoutuu noudattamaan yhdessä laadittuja oman joukkueen pelisääntöjä.


Tutustu seuran yhteisiin joukkueiden ja huoltajien huoneentauluihin


Juniorijoukkueet kaudella 2023-2024