Joukkueet

Juniorijoukkueet  kaudella 2023-24

Tutustu joukkueisiin painamalla joukkueen linkkiä

Aikuisjoukkueet kaudella 2022-23

Miehet

Naiset


MyClub

Seurassamme on käytössä jäsenrekisterin, laskujen sekä tapahtumien hallintaan myClub toiminnanohjausjärjestelmä. Kaikkien seurassa pelaavien juniorien, aikuisten harrastesarjoissa pelaavien aikuisten sekä toimihenkilöiden tulee rekisteröityä myClubiin. 

Lisätietoa myClubista 

Joukkueeseen voi rekisteröityä joko joukkueiden sivuilta suoraan  tai rekisteröitymällä myClubiin linkin kautta;  Liity Raholan Pyrkivän joukkueisiin.  Liittyessä linkin kautta valitaan  loppuvaiheessa oikea ikäryhmä.

myClub ohjeet: https://help.myclub.fi

Koriksen kokeilujakso 

Seurassamme on mahdollisuus kokeilla korista maksutta kahden viikon ajan. 

Kun liityt mukaan joukkueeseen korista kokeilemaan, mutta et kokeilujakson jälkeen enää jatka, muista ilmoittaa asiasta joukkueesi joukkueenjohtajalle tai valmentajalle. Lisäksi voit  helposti tehdä pyynnön jäsentilin poistosta myClubissa, ohjeet alla olevassa linkissä. 


Joukkueesta pois jääminen ja harrastuksen lopettaminen

Juniorina saa ja pitää kokeilla  eri harrastuksia ja joskus  koripalloharrastus voi jäädä tauolle tai  loppua kokonaan. 

Kun lopetat joukkueessa harrastamisen Raholan Pyrkivässä, tulee lopettaminen kertoa omalle valmentajalle sekä joukkueenjohtajalle.

Lisäksi tulee  tehdä pyyntö My Clubiin, jotta jäsentiedot poistetaan myös jäsenrekisteristä. Näin vältytään turhilta harrastuslaskuilta ja viesteiltä. 


Joukkueen  ja seuran  yhteiset säännöt

Raholan Pyrkivässä joukkueet tekevät  pelisäännöt jokaista pelikautta varten.   Säännöt ohjaavat koko joukkuetta toimaan yhteisten arvojen mukaisesti,  edustamaan omaa joukkuetta ja seuraa asiallisesti sekä viestimään reilun pelin henkeä kaikissa tapahtumissa.

Sopimalla pelisäännöt jokainen joukkueen jäsen tietää  kuinka joukkueessa toimitaan peleissä, treeneissä ja pelitapahtumien ulkopuolella, oli vanhempi, toimihenkilö tai pelaaja.

Valmentajat ja joukkueenjohtajat vastaavat pelisääntöjen laatimisesta ja säännöt mietitään yhdessä valmentajan, pelaajien ja vanhempien kanssa. Seuran arvot ohjaavat pelisääntöjä.  Jokainen joukkueen jäsen sitoutuu noudattamaan yhdessä laadittuja oman joukkueen pelisääntöjä.

 Huom: seuran  isot  yhteiset pelisääntölinjat päivittyvät kesän aikana. 

Seurasiirrot

Pelaajan vaihtaessa seuraa, tehdään seurasiirto  sähköisesti. 

Palvelussa kuka tahansa (pelaaja, tulo-tai lähtöseura) voi aloittaa pelaajan edustusoikeuden siirtoprosessin osoitteessa www.edustus.fi/basket.  

Seuraan saapuvien pelaajien osalta Raholan Pyrkivä maksaa pelaajan seurasiirtomaksun. 

Tutustu Koripalloliitton ohjeisiin tästä.

Juniorijoukkueet kaudella 2022-2023