Tukea harrastamiseen


Tukea harrastuskuluihin 

Elämäntilanteet vaihtelevat ja joskus voi tarvita tukea kuluissa selviämisessä. 

 Tukea harrastuskuluihin voi  hakea mm. seuraavien toimijoiden kautta. 

https://www.basket.fi/basket/korisperhe/we-deliver-rahasto/

  • Suomen Koripalloliiton ja PostNordin yhteistyönä on perustettu We deliver -rahasto, jonka avulla kasvanut rahoittajajoukko tarjoaa yhdessä PostNordin kanssa stipendejä koripallon harrastamisesta aiheutuvien kulujen kattamiseen.
  • Tukea voi hakea esimerkiksi seuran kausimaksuihin, uusien korisvarusteiden hankkimiseen tai pelaajan turnausmatkoihin sekä harjoitusleirien kustannuksiin

https://hopeyhdistys.fi/apua-hope/

  • Autamme vähävaraisia ja äkillisen kriisin kohdanneita lapsiperheitä, joissa asuu alle 17-vuotiaita lapsia. Lahjoitukset on saatu hyväsydämisiltä suomalaisilta, jotka tukevat toimintaamme. Vaikka suurin osa vaatteista, kengistä ja leluista on käytettyjä, ovat ne hyväkuntoisia ja ajanmukaisia. Tuemme myös lasten harrastustoimintaa ja toteutamme vapaa-ajan elämyksiä.

https://www.unelmista.fi/

  • SOS-Lapsikylä myöntää Unelmista totta -harrastustukea 7-17-vuotiaan lapsen harrastukseen, mikäli harrastuksen aloittaminen tai sen jatkaminen on uhattuna perheen haastavan taloudellisen tilanteen vuoksi. Tukea voidaan myöntää ohjatun ja säännöllisen harrastuksen osallistumismaksuihin.Myös Rapy on mukana tässä toiminnassa.

Seuran sisäiset avustushaut


Seura pyrkii myös tukemaan perheitä avustushauilla.  Pyrimme järjestämään vuosittain avustushakuja, josta  perheet voivat hakea tukea kausimaksuihin. Vuosittain olemme kyenneet tukemaan kymmeniä perheitä. Avoimista avustushauista ilmoitetaan myClubissa sekä seuran nettisivuilla.