Viestintä

Seuran  viestinnästä vastaa johtokunta ja joukkueen viestinnästä joukkueenjohtaja yhdessä valmentajan kanssa. Johtokunta viestii myös suoraan joukkueille MyClubin kautta. Viestintä perustuu päääosin myClubin käyttöön.


Toimihenkilön sähköpostiosoite

Toimihenkilömme saavat henkilökohtaisen etunimi.sukunimi@rapy.net muotoa olevan sähköpostiosoitteen. Tähän osoitteeseen saapuvat sähköpostit ohjautuvat automaattisesti toimihenkilön valitsemaan omaan sähköpostiosoitteeseen. Uutta sähköpostitiliä ei siis synny.

Hyötynä sähköpostin lähettäjälle on helposti muistettava osoite.  Toiseksi rapy.net -osoiteen poistaminen käytöstä katkaisee välittömästi sähköpostien saapumisen seuratoiminnasta. Toimihenkilö: lue ohjeet rapy.net osoitteen saamiseksi. 


Toimihenkilöryhmien sähköpostiosoite

Toimihenkilöiden yhteistä viestintää varten on perustettu sähköpostiryhmät:

  • valmentajat@rapy.net
  • joukkueenjohtajat@rapy.net
  • tilinjoitajat@rapy.net
  • erotuomarit@rapy.net
  • johtokunta@rapy.net

Jos olet toimihenkilö, niin sinun pitää kuulua tehtävää vastaavaan ryhmään. Muutoksissa ota yhteys postituslista.muutokset@rapy.net.

HUOM olemme siirtymässä kohti MyCub perusteista viestintää ja erilliset listat jäävät pois vuoden 24 aikana.


Sisäinen viestintä

Sisäisellä viestinnällä seura tiedottaa jäsenilleen seuran tapahtumista. Sisäistä viestintää pääasiallisesti seuran internet-sivustojen (www.rapy.net) myClubin ja facebookin välityksellä. 

Lisäksi valmentaja- ja joukkueenjohtajapalaverit ovat tärkeä osa seuran sisäistä tiedonkulkua. Tarvittaessa seura järjestää erillisiä tiedotustilaisuuksia.

 Jokaisella joukkueella on myös hyvä olla watsup tai vastaava ryhmä viestintään. Lisäksi seurassa on jojoille ja toimihenkilöille oma watsup-ryhmä, samoin päävalmentajille Koristiimi- ryhmä.

Seuran yhteystiedot löytyvät Internet-sivuston sivupalkista kohdasta ”Yhteystiedot”.


Ulkoinen viestintä

Seuran internetsivut osoitteessa www.rapy.net  sekä Facebook, Twitter  ja Instagram ovat seuran tärkeimpiä ulkoisen viestinnän kanavia. 

Kotisivuilta on saatavilla tietoa seurasta. Sieltä löytyy myös RaPy:n tuoreimmat uutiset ja tapahtumat sekä joukkueiden tiedot.

Sosiaalisessa mediassa viestitään toiminnasta laajasti eri näkökulmista iloisella ja myönteisellä ilmeellä. Kaudella 23-24 panostetaan yhtenäiseen someilmeeseen. Joukkueet saavat  mielellään tehdä päivityksiä somen tarinoihin/ stooreihin turnauksista ja joukkueen tapahtumista. Joukkueenjohto voi kysyä tunnuksia johtokunta@rapy.net


Kriisiviestintä

Ennalta arvaamattomissa ja äkillisissä isommissa, seuratasoisissa kriisitilanteissa seuran viestintä keskitetään johtokunnalle. 


Jos kyseessä on pienempi, yhtä joukkuetta koskeva tapahtuma, on mahdollista että joukkue voi hoitaa viestinnän sisäisesti itse. Tilanne kannattaa kuitenkin informoida johtokunnalle ja pyytää tarvittaessa apua. Medialle viestintä tulee keskittää johtokunnalle.  

Johtokunta hoitaa tarvittavan viestinnän seuran kriisitilanteissa sisäisesti sopimallaan tavalla. Kriisitilanteissa tulee ohjata median tai perheiden kyselyt johtokunta@rapy.net 


Joukkueen kotisivu

Joukkueen kotisivu tulee pitää ajan tasalla myös kauden aikana.  Joukkue voi valita erikseen kotisivujen päivittäjiä.

Joukkueiden vastuulla on joukkueen kotisivun ylläpito. Ohjeita nettisivujen päivitystä varten https://ohjeet.yhdistysavain.fi/osiot/ 

Joukkueiden kotisivun yleisilme tulee kuitenkin säilyttää yhteneväisenä. Apua sivujen päivitykseen johtokunta@rapy.net


Värikoodit

Blue
- RGB: 0, 0, 153
- RGB: 0, 0, 99
- RGB: 000099
- CMYK: 1, 1, 0, 0

Yellow
- RGB: 255, 204, 0
- RGB: FF, CC, 0
- RGB: FFCC00
- CMYK: 0, 0.2, 1, 0


Muita ohjeita

Sanastoa


Rahola
Viittaus seuraan tai sarjassa pelaavaan Raholan Pyrkivän joukkueeseen

RaPy
Seuran lyhenne

Joukkueenjohtaja
Ensisijainen termi joukkueen taustaryhmää johtavalle henkilölle


Voimistelu- ja urheiluseura Raholan Pyrkivä ry

on virallinen nimemme. Käytäntöön vakiintuneita muotoja:

  • Raholan Pyrkivä
  • RaPy
  • Raholan Pyrkivä ry
  • Rahola