Tervetuloa toimihenkilö!

Sinä, valmentaja, joukkueenjohtaja, tilinhoitaja tai jokin muu arvokasta tehtävää aloittava vapaaehtoistoiminnan soihdunkantaja, olet päätänyt edistää juniorityötä tärkeällä panoksellasi. Suuri kiitos sinulle jo tässä viheessa!

 

Viestintämme

Vapaaehtoistoiminnassa viestintä on keskeisellä sijalla. Viestitämme joukkueiden asioista toimijoille sähköpostilistojen avulla. Listoja voi käytää kuka vaan tarpeen mukaan matalan kynnyksen periaatteella.

Tärkeää perustietoa löytyy kotisivultamme ja vauhdikkaampaa facebookissa. Rinnalle on nousemassa yhä erilaisia vistintämuotoja. Toistaiseksi olemme pysyneet näissä perinteisissä.

 

Henkilökohtainen rapy.net -sähköpostiosoite

Toimihenkilönä saat henkilökohtaisen sähköpostiosoiteen muotoa etunimi.sukunimi@rapy.net. Osoite kytketään antamaasi sähköpostiosoitteeseen, jolloin rapy.net osoitteeseen lähetetty posti ohjautuu omaan tuttuun sähköpostiisi.

Muiden on muiden helppo muistaa rapy.net osoitteesi ja sinun on helppo pitää erillään rapy.net posti muusta sähköpostista. Oli tilisi sitten siviili- tai työsähköposti. Valinta on sinun.

Henkilökohtaista osoitetta ei ole pakko käyttää. Kokemukset ovat olleet positiivisia ja siksi suosittelemme lämpimästi sen käyttöä.

Toimihenkilölistat ja muuta löydät tästä kun olet ensiksi rekisteröitynyt seuraan.

 

Seuraavat askeleesi

 1. Rekisteröidy seuraan tästä
  • Rekisteröityminen tarvitaan
  • Jäseneksi liittyminen on vapaaehtoista
    
 2. Rekisteröinnin jälkeen
  • saat viikossa etunimi.sukunimi@rapy.net -sähköpostiosoitteen käytöösi ja
  • osoittesi liitetään rekisteriin antamiesi tietojen perusteella seuran sähköpostilistoihin
    
 3. Moikkaa puheenjohtajaa (tiedot tästä), jos et vielä ole ollut yhteydessä

 

Tervetuloa Raholan Pyrkivään!