Delfin Basket Tournament

Delfin Basket Tournament

Kansainvälinen koripalloturnaus Delfin Basket Tournament on toteutettu yhteistössä Tampereen Pyrinnön ja  Raholan Pyrkivän kesken vuodesta 1988 lähtien. Talkoovoimin toteutettu turnaus on pitkäaikaisempia ja suurimpia koripallotapahtumista Suomen historiassa. Turnaus järjestetään aina viikonloppuna heinä-elokuun taitteessa. Turnauksen järjestäjiksi osallistuvat seurojemme kaikki joukkueet riippumatta heidän osallistumisestaan turnauksen sarjoihin.

Delfin basket turnaus on kauden aloitus ja erinomainen paikka omaksua joukkueen kauden aikana tarvittavia taitoja buffetmyyntiin ja toimitsijatehtäviin. Jokainen oppii toimitsijaksi.

Turnauksen talkootehtävät

Turnaus on aina heinäelokuun taitteen lähellä olevana viikonloppuna. Turnaus alkaa perjantai aamuna ja päättyy sunnuntai-iltapäivään. Jokaisen on syytä varautua valmistautumiseen torstai-iltana ja itse talkootehtäviin perjantai aamusta sunnuntai-iltapäivään.

Turnausvieraat majoitetaan majoituspaikkaan ja he pelaavat ottelunsa pelipaikoilla. Talkoojoukkueemme saavat vastuulleen pelipaikan, majoituspaikan tai näiden yhdistelmän. Lisäksi turnausvieraille tarjoillaan ruoka, jonka tarjoilusta vastaamme talkoilla.

Talkoissa tarvitaan miehitys seuraavasti:

Pelipaikka klo 8 - 21 / 3

  • salivastava
  • ottelun pöytäkirjan pitäjä
  • ottelun tulostaulun pitäjä
  • buffetmyyjä 1
  • buffetmyyjä 2

Majoituspaikka 24 h / 3

  • majoitusvalvoja (ns. avainhenkilö)
  • buffetmyyjä

Yhdistelmäpaikka

Yhdistelmäpaikassa buffetmyyjän tehtävä voidaan paikasta riippuen järjestää yhdessä tai kahdessa paikassa.

Ruokailu

Aamiainen, lounas ja päivällinen tarjoillaan liukuvalla aikaikkunalla. Ts. edellisen päättyessä seuraava alkaa. Ruokailussa tarvittava miehitys vaihtelee 5-10 riippuen päivästä ja kellonajasta. Vuoron pituus on 4-6 tuntia.