Salien varaaminen otteluita varten


Salivuorojen varaaminen  (Päivitetty 7/2022)

Salivuorot varataan Tampereen kaupungin ohjeen mukaisesti.

Jokainen joukkue (joukkueenjohtaja) varaa itse peleihin tarvittavat salivuoronsa. 

 • Joukkue tekee vuorohakunsa omatoimisesti suoraan Tampereen Liikuntapalvelun kautta. Kannattaa tehdä yhteistyötä joukkueiden kesken seuran sisällä. 
 • Jos joukkue pelaa harjoitusvuorolla ottelun, tulee tästä tehdä ilmoitus liikuntapalveluihin  liikuntapalvelut.asiakaspalvelu@tampere.fi
 • Vuoroihin voi tutustua osoitteessa https://timmi.tampere.fi/WebTimmi/login.do . Sieltä Selaile tilavarauksia -linkin kautta pääsee tutustumaan vapaana oleviin vuoroihin tilakohtaisesti. Omia tunnuksia ei tule hankkia.

Varaukset tehdään  sähköpostilla oheisten tietojen kera.

 • Käyttötarkoitus: Esim. "Koripallo-ottelu c- tytöt, RaPy - YMCA Tampere" tai "Koripalloturnaus" tmv.
 • Hakija: Raholan Pyrkivä ry
 • Yrityksen tai seuran Y-tunnus: 0211707-7
 • Käyttövuoron vastuuhenkilön yhteystiedot:
  • Nimi: Tähän vastuuhenkilö ja joukkue (joukkuetieto avuksi seuran laskutukseen jne.)
  • Sähköpostiosoite:
  • Puhelinnumero:


Tarvittaessa lisätietoa osoitteessa http://www.tampere.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikunta/kayttovuorot/kertavuorot.html


Esitäytetty pohja kopioitavaksi pelivuorovarausta varten:

--------------------------------------------------

Käyttötarkoitus:


Hakija: Raholan Pyrkivä ry
Yrityksen tai seuran Y-tunnus: 0211707-7
Käyttövuoron vastuuhenkilön yhteystiedot:
Nimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero:

-------------------------------------------------

Vuoron varaamisessa voi käyttää myös  käyttövuorohakemusta.  Vuorohakemus (liitteenä). Vuorohakemus (pdf) löytyy myös osoitteessa https://www.tampere.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikunta/kayttovuorot.html. Täytä vuorohakemus ja lähete se osoitteisiin:

Huom! 

Tesoman palloiluhallilla on monenlaisia tapahtumia vuoden aikana ja voi olla hankaluuksia löytää sopivia pelivuoroja. 

Lielahden koulun iso sali on hyvä paikka myös pelata turnauksia. 

Kouluilta vuoroja varattaessa tarvitsee aina olla yhteydessä ensin koulun rehtoriin ja varmistaa että käyttö on ok peli tapahtumaan. Koulun saleja käytettäessä tulee myös tehdä omavalvontasopimus sekä sopia koulun koulusihteerin kanssa avainten hakemisesta. 


Yleisperiaatteet

Seuran vakituisia salivuoroja koordinoi johtokunnan nimeämä salivuorovastaava.Kaudella 21-22 salivuorot ovat B-poikien päävalmentajan Kari Nousiaisen ja  valmennuspäällikkö Juuso Salosen vastuulla.

Sarjapelit ohittavat aina harjoitusvuorot. Joukkueenjohtaja on velvollinen ilmoittamaan harjoitusvuoronsa menettävälle joukkueelle sarjapelistä. Yhteistyötä on hyvä tehdä joukkueiden välillä. 

Käyttämättä jäävistä harjoitusvuoroista ilmoitetaan ennen peruuttamista muille joukkueille ja tarjotaan mahdollisuus varata vapautuva harjoitusvuoro. Peruutetuista vakituisista vuoroista emme saa hyvitystä kaupungilta.


Salivuorojen varaaminen harjoituksia varten

Saliharjoitusten vakiovuorot haetaan kaupungilta kahdesti vuodessa seuran toimesta . 

Seuran valmennuspäällikö kerää salivuorotoiveet valmentajilta ja jakaa salivuorot yhteistyössä valmentajien kanssa joukkueille. Ristiriitatilanteissa johtokunnan puheenjohtaja auttaa salivuorovastaavaa. Kesävuorot anotaan maaliskuussa ja talvivuorot toukokuussa. Kesäsalivuorot jaetaan toukokuussa. Talvisalivuorot jaetaan heinä-elokuussa.


Tesoman palloiluhalli

Yleistä tietoa Tesoman palloiluhallista

Raholan Pyrkivän ensisijainen harjoittelu ja ottelupaikka on Tesoman palloiluhalli.  Halli on vuosikymmeniä kestänyt kovan vääntämisen tulos josta saamme olla kiitollisia Tamperen kaupungille ja hanketta ajaneille henkilöille. Nyt kun halli on saatu, niin sitä pitäisi käyttää ehdoitta.

Kenttävaraukset otteluihin

Hallista voi varata kenttiä harjoituksiin ja otteluihin.  Varattava kenttä voi olla joko iso kenttä (koko halli) tai kenttä 1,2 tai 3.

Tärkeintä on tietenkin otteluiden pelaaminen aikataulussaan, joten muualtakin voi pelivuoroja hakea.  Toivottavasti voimme kuitenkin käyttää hallia mahdollisimman paljon.

varalla oleva käyttövuorohakemus

Otteluiden salivuorovaraukset